I begyndelsen var Ordet

I begyndelsen var Ordet

I begyndelsen var OrdetFra Thomas Teglgaards andagtsbog “Et år med Johannes evangeliet” – Joh 1,1 … Har det betydning for dig og mig? Jeps, det kan du lige tro! Hele Bibelens budskab kan samles i julens budskab, som i øvrigt også er påskens budskab og Kristi himmelfartsbudskabet og pinsebudskabet: Jesus, som alt godt udgår fra, kommer til verden som menneske; han dør og opstår og går bort for at gøre en plads rede for os, og indtil han henter os hjem, er hans ånd på jorden, den hellige ånd, som giver os del i alt dette.

One Reply to “I begyndelsen var Ordet”

  1. Jesus kom – og kommer igen. Er vi rede? – Vi forstår det ikke med forstanden, men læs Ordet – der møder du evangeliet – åbenbaret af Helligånden. –
    Du kan ikke tro, o men kære, så hør: Gud har jo sin søn for os givet! (C.O.Rosenius)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *