Led os ikke ind i Fristelse

Led os ikke ind i Fristelse

Led os ikke ind i fristelse – Fra C.O.Rosenius – Samlede Skrifter Bind XV

Måtte da den, som i øjeblikket ingen særlige fristelser har, endda være klar over dette, at fjenden har skumle hensigter med ham. Og måtte de, som er ved at blive trætte af kampen, endda ikke tabe modet, men vide, at Gud er mægtig og trofast og ikke vil tillade, at vi fristes over evne, men sammen med fristelsen også skabe vej ud af den igen.

2 Replies to “Led os ikke ind i Fristelse”

  1. En alvorlig fristelse er at blive så optaget af mig sig selv, at jeg fjerner mig mere og mere fra kilden. Nu ligger det i selve sagens natur, at enden herpå bliver død. Når grenen ikke mere suger saft fra stammen, visner den mere og mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *